.::Program Download Merkezi::. Program indirmenin en kolay yolu. En geniş program arşivi.

 www.indirkullan.com İNDİR ve KULLAN  
ANA KATEGORİLER

Kategori

Adet

  Araçlar

759

  CEP TELEFONU

2

  Grafik-Resim

112

  Hazir Kodlar

27

  internet

334

  İş-Ofis

179

  KYTAP

1

  Linux

19

  Masaüstü

44

  MULTYMEDYA

5

  Oyun ve java, pro?r..

94

  Palm (Avuçiçi)

4

  PC Oyunları

26

  Ses

99

  Video

121

  Web Araçları

33

HAFTANIN PROGRAMI
BearShare 10
İNDİR
Editörün Yorumu
Dosya Paylaşımının artık yeni bir anlamı var: Paylaş, Keşfet ve video ve müzik, şarkı, mp3 indir Diğer kullanıcıların profillerini, fotoğraflarını ve müziklerini görüntüle. Beraberce aynı müziği dinlerken, diğer kullanıcılara anlık ileti gönderin. BearShare, yüzlerce MP3 çaları desteklemektedir.
EN YENİ PROGRAMLAR
 Fifa 2008 Demo 1313
 Fifa 2012 Demo 1340
 PES Pro Evolution So... 1335
 Nba Live 2003 1471
 Fifa 2010 Demo 1350
 PES Pro Evolution So... 1361
 PES Pro Evolution So... 1293
 Fifa 2007 Demo 1346
 PES Pro Evolution So... 1371
 F1 Racing Championsh... 1362
 Euro Truck Simulator... 1327
 Need for Speed Most ... 1455
 Need For Speed Under... 1368
 Return To Castle Wol... 1356
 Transformers Demo 1284
Google'dan Türkiye'de ofis
Google, Türk kullanıcılar ve reklam verenlerin yerel ürün ve hizmetlere ulaşmalarını sağlamak için Türkiye'de ofis açtı. Basın toplantısında konuşan Google'ın Gelişmekte Olan Pazarlardan Sorumlu Direktörü Dennis Woodside, içerikle ilgili yapılan çalışmalar hakkında bilgi verdi. Google için mobil telefonların da önemli olduğuna dikkat çeken Woodside, mobil telefonların artık internet bilgisi için erişim noktası olacağını söyledi. Google'ın amacının her geçen gün yenilikçi yollar bulmak olduğunu belirten Woodside, Google'ın bugün 171 dilde arama motoru bulunduğunu, aynı zamanda video, gmail, googleearth gibi pek çok hizmeti de kullanıcılara sunduğunu kaydetti. Woodside, Türkiye pazarıyla ilgili bilgi de verdi: ''Türkiye'de canlı bir e-ticaret ve bankacılık var. Türk kullanıcıları teknik olarak internet konusunda iştahlı. Google'ın Türkiye'deki yatırımı, çoğu iyi eğitimli ve teknik kavrayışa sahip Türk internet kullanıcılarına önemli ölçüde yarar sağlayacaktır. Türkiye bizim ilgilendiğimiz öncelikle girilmesi gereken ülkeler listesindeydi.'' Google Doğu Avrupa, Ortadoğu ve Afrika Bölgeleri Pazarlama Direktörü Yonca Brunini ise Google.com.tr ile ilgili verileri açıkladı. Yüzde 91'i geniş bant Türkiye'nin internet kullanıcı sayısının 2001 yılından bu yana katlanarak büyüdüğüne işaret eden Brunini, bugün bu rakamın 16.5 milyona ulaştığını belirtti. Türk internet kullanıcılarının yüzde 91'inin geniş bant bağlantı kullandığını belirten Brunini, insanların internette daha fazla vakit geçirdiğini ve bu bağlamda internetten alışveriş yapma eğilimlerinin arttığını anlattı. İnternette ürün ve hizmet arama Türk internet kullanıcıları arasında internette ürün ve hizmet aramanın yüzde 65'lik bir oranla yüzde 63'lük orana sahip e-posta kullanımının önüne geçtiğini kaydeden Brunini, daha sonra chat, günlük haber okuma ve müzik gibi kullanım alanlarının geldiğini söyledi. Google'ın geçtiğimiz ay içinde Türk internet kullanıcılarının yüzde 93'ü tarafından ziyaret edildiğini belirten Brunini, Türk internet kullanıcılarının yüzde 86'sının online arama ve satın alma konusunda öncelikli tercihinin Google olduğunu belirtti. Google Türkiye Ülke Müdürü Erem Karabey de internet kullanıcısının, zamanının yüzde 22'sini internette harcarken, internet reklamcılığına yapılan yatırımın son tüketicinin yoğun ilgisine oranla son derece az olduğuna dikkat çekti. Karabey, "biz Türk kullanıcılarının hem internet deneyiminigeliştirmeyi hem de satın alma öncesi araştırma ve online işlemler yaptığından e-ticareti büyütmeyi istiyoruz'' dedi. 7 binden fazla çalışan Küresel bazda aylık 450 milyon ziyaretçisiyle dünyadaki en büyük arama motoru özelliğine sahip olan Google, 7 binden fazla çalışana sahip. Şirketin 31 mart 2006'da açıklanan çeyrek bitimindeki geliri ise 2.25 milyar dolar olarak gerçekleşti. Google Türkiye'de arama, grafikler, dizin, grup, toolbar ve adwords gibi hizmetlerini Türkçe olarak sunuyor.  
Yazan  :   webmaster                 Tarih  :   22.06.2006   
Kaynak  :   CnnTürk                 Okunma  :   1713
EDİTÖRDEN
Notepad++ 6.1.2
İNDİR

Notepad++, notepad yazılımına alternatif olan, çok gelişmiş bir metin editörüdür. Onlarca programlama dilini tanır ve renklendirme desteği verir. Özellikleri: Dil tanıma ve renklendirme WYSIWYG editörü Kullanıcı tanımlamalı dil renklendirme Otomatik tag tamamlama Çoklu döküman açma ve görüntüleme Arama&Değiştirme desteği Sürükle&Bırak desteği Desteklediği Diller: C, C++, Java, C#, XML, HTML, PHP, CSS, makefile, ASCII art (.nfo), doxygen, ini file, batch file, Javascript, ASP, VB/VBS, SQL, Objective-C, RC resource file, Pascal, Perl, Python, Lua, TeX, TCL, Assembler, Ruby, Lisp, Scheme, Properties, Diff, Smalltalk, Postscript, VHDL, Ada, Caml, AutoIt, KiXtart, Matlab, Verilog, Haskell, InnoSetup CMake
 * Tüm Seçimler :  * Lisans : Ücretsiz  * Eklenme : 22.06.2012  * Download : 1105
.:: www.indirkullan.com ::.
Sayfa Ba?yna Git


Bu Site en iyi ve 1024 x 768 ile Görüntülenir.
E-mail: info@indirkullan.com
Program indirmenin en kolay yolu indirkullandan geçer. Program download merkezi, download arşivi, program arşivi.
En güncel ve en yeni programları indirkullandan ücretsiz bir şekilde download edebilirsiniz.
Netteki program arşiv iniz. msn in en yeni versyonunu download edebilirsiniz.