.::Program Download Merkezi::. Program indirmenin en kolay yolu. En geniş program arşivi.

 www.indirkullan.com İNDİR ve KULLAN  
ANA KATEGORİLER

Kategori

Adet

  Araçlar

759

  CEP TELEFONU

2

  Grafik-Resim

112

  Hazir Kodlar

27

  internet

334

  İş-Ofis

179

  KYTAP

1

  Linux

19

  Masaüstü

44

  MULTYMEDYA

5

  Oyun ve java, pro?r..

94

  Palm (Avuçiçi)

4

  PC Oyunları

26

  Ses

99

  Video

121

  Web Araçları

33

HAFTANIN PROGRAMI
BearShare 10
İNDİR
Editörün Yorumu
Dosya Paylaşımının artık yeni bir anlamı var: Paylaş, Keşfet ve video ve müzik, şarkı, mp3 indir Diğer kullanıcıların profillerini, fotoğraflarını ve müziklerini görüntüle. Beraberce aynı müziği dinlerken, diğer kullanıcılara anlık ileti gönderin. BearShare, yüzlerce MP3 çaları desteklemektedir.
EN YENİ PROGRAMLAR
 Fifa 2008 Demo 1312
 Fifa 2012 Demo 1340
 PES Pro Evolution So... 1334
 Nba Live 2003 1471
 Fifa 2010 Demo 1349
 PES Pro Evolution So... 1361
 PES Pro Evolution So... 1293
 Fifa 2007 Demo 1345
 PES Pro Evolution So... 1371
 F1 Racing Championsh... 1362
 Euro Truck Simulator... 1326
 Need for Speed Most ... 1455
 Need For Speed Under... 1368
 Return To Castle Wol... 1355
 Transformers Demo 1282
Gates Geleceği Anlatıyor
Microsoft’un Başyazılımcısı Bill Gates’e göre, teknolojide tümüyle kablosuz bir gelecek her zamankinden daha yakın. Ancak, milyarlarca doları bulan dijital telif hakları probleminin çözülmesi gerekiyor. Microsoft Başyazılımcısı Bill Gates ve diğer birçok teknoloji lideri, gelecekte günlük hayatın tam anlamıyla mobil hale geleceğini savunuyor. Ev içinde cihazlar arasında bilgi aktarımı hayali henüz gerçekleşmedi, ama Las Vegas’ta başlayan Uluslararası Tüketici Elektroniği Fuarı’nda konuşan Gates’e göre, kullanıcılar tümüyle kablosuz bir geleceğe her zamankinden daha yakın, zira “Gençler filmleri daha şimdiden televizyon yerine bilgisayardan izlemeye başladılar bile.” Gates, her geçen yılın insanlığı kablosuz geleceğe yaklaştırdığını vurguladı. Gates bunun için temel düzeyde bir teknik altyapı geçişi gerektiğinin altını çizerek, ağ şebekelerinin ve dijital içerin yeniden ayarlanmasının zaman aldığını belirtti. Gates’in öngördüğü kablosuz gelecek, yeni tip cihazlar gerektiriyor, dijital içeriği işleyecek yeni tip donanımlar ve bu tip dijital içeriği sağlaması için medya ve eğlence sektörlerinin de yeniden yapılanmasını içeriyor. Gates, milyarlarca doların döndüğü birden çok sektörü birleştiren bir alanda, kablosuz teknolojilere geçişte telif hakkı sorunlarının çözülmesi gerektiğine vurgu yapıyor. Gates ayrıca kullanıcıların çok daha bilinçlendiğini ve onları tatmin etmenin çok daha zor olduğunu da söyledi. EV KULLANICILARINA ÖZEL SUNUCU Gates, Microsoft’un gelecekte bilginin dolaşımını, bulunmasını, tüketimini, paylaşımını ve yönetimini daha da kolaylaştıran yöntemleri düşündüğün belirterek, yazılım devinin internet, oyun, film, fotoğraf gibi içeriklerde daha da büyüyeceğinin sinyalini verdi. Gates’in dile getirdiği ‘kablosuz gelecek’in bir unsuru da ev kullanıcılarına yönelik, dijital fotoğraf, video, müzik ve birçok dosyanın saklanabileceği Windows Home Server adlı sunucu platformu. Gates’in belirttiği gibi, Microsoft son aylarda dijital eğlence pazarında yerini sağlamlaştırmaya çalışıyor. Esasen yazılım şirketi olan Microsoft, Zune müzikçalarını piyasaya sürdü, cep telefonları, oyun konsolları, ev eğlence sistemleri ve otomobil yazılımları da şirketin ilgi odağında. Microsoft şimdiye dek 10.5 milyona yakın Xbox 360 oyun konsolu sattı, kullanıcılar Xbox 360’a TV’den yayın kaydedebiliyor, film izleyebiliyor. 
Yazan  :   webmaster                 Tarih  :   9.01.2007   
Kaynak  :   ntvmsnbc.com                 Okunma  :   1556
EDİTÖRDEN
Google Chrome 28.0.1500.72
İNDİR

Google Chrome, Web'i daha hızlı, kolay ve güvenli hale getirmek için Google tarafından tasarlanmış, Chromium tabanlı ücretsiz bir tarayıcıdır. Başarılı, kolay ve stabil çalışmasıyla kısa sürede Türkiyede tarayıcı pazarında birinciliğe çıkmıştır. Google Chrome da dikkat çeken noktalar; çok az bellek kullanımı, gelişmiş özelliklerdeki ve farklı konumdaki sekmeler, sayfa kaynak koduna hakimiyet, gizli mod, üstün javascript hızı, hoş ve kolay indirme yöneticisi, hızlı erişim ve tüm menülerdeki kolaylık. Chrome'u hızlı yapan ise DNS ön çözümlemesi, V8 JavaScript motoru ve DOM bağlamaları. Chrome V8 ve Kraken standartlarıyla her yeni sürümde tarayıcıdaki JavaScript hızını arttırmaya devam ediyor.
 * Tüm Seçimler :  * Lisans : Ücretsiz  * Eklenme : 17.07.2013  * Download : 1001
.:: www.indirkullan.com ::.
Sayfa Ba?yna Git


Bu Site en iyi ve 1024 x 768 ile Görüntülenir.
E-mail: info@indirkullan.com
Program indirmenin en kolay yolu indirkullandan geçer. Program download merkezi, download arşivi, program arşivi.
En güncel ve en yeni programları indirkullandan ücretsiz bir şekilde download edebilirsiniz.
Netteki program arşiv iniz. msn in en yeni versyonunu download edebilirsiniz.