.::Program Download Merkezi::. Program indirmenin en kolay yolu. En geniş program arşivi.

 www.indirkullan.com İNDİR ve KULLAN  
ANA KATEGORİLER

Kategori

Adet

  Araçlar

759

  CEP TELEFONU

2

  Grafik-Resim

112

  Hazir Kodlar

27

  internet

334

  İş-Ofis

179

  KYTAP

1

  Linux

19

  Masaüstü

44

  MULTYMEDYA

5

  Oyun ve java, pro?r..

94

  Palm (Avuçiçi)

4

  PC Oyunları

26

  Ses

99

  Video

121

  Web Araçları

33

HAFTANIN PROGRAMI
BearShare 10
İNDİR
Editörün Yorumu
Dosya Paylaşımının artık yeni bir anlamı var: Paylaş, Keşfet ve video ve müzik, şarkı, mp3 indir Diğer kullanıcıların profillerini, fotoğraflarını ve müziklerini görüntüle. Beraberce aynı müziği dinlerken, diğer kullanıcılara anlık ileti gönderin. BearShare, yüzlerce MP3 çaları desteklemektedir.
EN YENİ PROGRAMLAR
 Fifa 2008 Demo 1321
 Fifa 2012 Demo 1349
 PES Pro Evolution So... 1342
 Nba Live 2003 1479
 Fifa 2010 Demo 1358
 PES Pro Evolution So... 1371
 PES Pro Evolution So... 1300
 Fifa 2007 Demo 1355
 PES Pro Evolution So... 1378
 F1 Racing Championsh... 1372
 Euro Truck Simulator... 1337
 Need for Speed Most ... 1463
 Need For Speed Under... 1376
 Return To Castle Wol... 1365
 Transformers Demo 1293
Yeni Adobe Acrobat 8
Adobe Acrobat 8, belgeler üzerinde ortak çalışma başlatmak, yönetmek ve takip etmek için güçlü araçlar sunuyor. Acrobat sayesinde, bir çalışma grubunun tüm üyeleri belge üzerine kendi yorumlarını ekleyebiliyor, diğerlerinin yazdığı yorumları izleyebiliyor ve yanıtlayabiliyor. Üstelik tüm bu işlemler, yapışkan not, stampa, fosforlu kalem, alt çizgi gibi kağıt ortamının aşina araçları ile gerçekleşiyor. Acrobat Connect ise, ortak çalışmayı Internet üzerinden gerçek zamanlı hale getiriyor. Adobe Acrobat 8, farklı sistemler ve organizasyonlar arasındaki güvenli iletişim ve işbirliğini sağlayan araçlar sunuyor. Acrobat 8 ile, farklı biçimlerdeki belgeleri birleştirmek, imzalamak ve korumak, akıllı formlar ile bilgi toplamak, belgeler üzerinde ortak incelemeler yapmak ve gerçek zamanlı web konferansları başlatmak kolayca gerçekleştirilebiliyor. Herkesin katılabildiği ortak çalışmalar Adobe Acrobat 8, belgeler üzerinde ortak çalışma başlatmak, yönetmek ve takip etmek için güçlü araçlar sunuyor. Bir belge üzerinde paylaşımlı inceleme başlatmak isteyen bir Acrobat kullanıcısı, bilgi paylaşımı için bir ağ klasörü, web sunucusu veya Microsoft SharePoint alanı belirliyor. Ardından belge, çalışma grubunun üyelerine e-posta ile dağıtılıyor. Üyeler, belgeyi Adobe Acrobat veya ücretsiz Adobe Reader ile açarak kendi yorumlarını ekleyebiliyor, diğerlerinin yorumlarını izleyebiliyor, yorumları kişiye, tarihe veya sayfaya göre sıralayabiliyor, hatta diğer yorumlara yanıt yazabiliyor. Üyelerden biri kendi bilgisayarındaki belgeye bir yorum eklediğinde, diğer tüm üyelerin belgeleri de otomatik olarak güncelleniyor. Kolayca yönetilen ortak çalışmalar Acrobat 8 kullanıcıları, kendi başlattıkları veya dahil oldukları tüm ortak çalışma belgelerinin durumunu tek bir pencereden izleyebiliyor. Bir belgeye ait çalışma grubunun tüm üyelerine mesaj gönderebiliyor ve gruba yeni üyeler davet edebiliyor. Bir ortak çalışma belgesi üzerine eklenen tüm yorumlar rapor haline getirilebiliyor. Belgenin orjinali Word veya AutoCAD ile yaratılmış ise, belge üzerindeki tüm yorumlar orjinal dosyaya aktarılabiliyor. Gerçek zamanlı ortak çalışmalar İsteğe bağlı bir ek hizmet olarak sunulan Acrobat Connect ise, kullanıcılara Internet üzerinden ortak çalışma imkanı sunuyor. Acrobat Connect kullanıcıları web üzerinde “her zaman açık” birer kişisel toplantı odasına sahip oluyor. Acrobat veya Adobe Reader ile bir belge üzerinde çalışan kullanıcı, “Toplantı Başlat” düğmesine basarak, istediği kişileri sanal toplantı odasına davet edebiliyor ve belge üzerinde canlı olarak birlikte çalışabiliyor. 
Yazan  :   webmaster                 Tarih  :   25.02.2007   
Kaynak  :   hurriyet.com.tr                 Okunma  :   1814
EDİTÖRDEN
uTorrent 3.3
İNDİR

µTorrent, diğer Bittorent istemcilerine göre çok daha fazla özellik içeren, açık kaynak kodlu bir torrent indirme yazılımıdır. Bandwidth önceliklendirme ve zamanlama gibi öne çıkan özelliklerinin yanında bilgisayar kaynaklarını en az kullanması ve küçücük boyutuyla çok başarılı bulduğumuz bir uygulama. Çoklu kaynaklardan aynı anda indirmeyi destekliyor, genel veya her torrent dosyası için band limiti belirleyebiliyorsunuz. Kesilmiş, kopmuş bağlantıları kendisi devam ettirebiliyor. 45'den fazla dil desteği de sunan bu uygulama torrent indirenler için birebir.
 * Tüm Seçimler :  * Lisans : Ücretsiz  * Eklenme : 17.07.2013  * Download : 1109
.:: www.indirkullan.com ::.
Sayfa Ba?yna Git


Bu Site en iyi ve 1024 x 768 ile Görüntülenir.
E-mail: info@indirkullan.com
Program indirmenin en kolay yolu indirkullandan geçer. Program download merkezi, download arşivi, program arşivi.
En güncel ve en yeni programları indirkullandan ücretsiz bir şekilde download edebilirsiniz.
Netteki program arşiv iniz. msn in en yeni versyonunu download edebilirsiniz.