.::Program Download Merkezi::. Program indirmenin en kolay yolu. En geniş program arşivi.

 www.indirkullan.com İNDİR ve KULLAN  
ANA KATEGORİLER

Kategori

Adet

  Araçlar

759

  CEP TELEFONU

2

  Grafik-Resim

112

  Hazir Kodlar

27

  internet

334

  İş-Ofis

179

  KYTAP

1

  Linux

19

  Masaüstü

44

  MULTYMEDYA

5

  Oyun ve java, pro?r..

94

  Palm (Avuçiçi)

4

  PC Oyunları

26

  Ses

99

  Video

121

  Web Araçları

33

HAFTANIN PROGRAMI
BearShare 10
İNDİR
Editörün Yorumu
Dosya Paylaşımının artık yeni bir anlamı var: Paylaş, Keşfet ve video ve müzik, şarkı, mp3 indir Diğer kullanıcıların profillerini, fotoğraflarını ve müziklerini görüntüle. Beraberce aynı müziği dinlerken, diğer kullanıcılara anlık ileti gönderin. BearShare, yüzlerce MP3 çaları desteklemektedir.
EN YENİ PROGRAMLAR
 Fifa 2008 Demo 1320
 Fifa 2012 Demo 1348
 PES Pro Evolution So... 1342
 Nba Live 2003 1478
 Fifa 2010 Demo 1358
 PES Pro Evolution So... 1370
 PES Pro Evolution So... 1300
 Fifa 2007 Demo 1355
 PES Pro Evolution So... 1378
 F1 Racing Championsh... 1370
 Euro Truck Simulator... 1336
 Need for Speed Most ... 1462
 Need For Speed Under... 1374
 Return To Castle Wol... 1365
 Transformers Demo 1293
Telekom interneti uçuracak
Telekom internette devrim başlattı. 20 megabit internet geliyor. Ve dahası... Türk Telekom'dan yapılan yazılı açıklamada, şirketin yaklaşık 110 milyon avroluk yatırımla internet erişim altyapısını yenilediği ve 2 milyon IP DSLAM port ilavesi yaptığı bildirildi. Açıklamada, Türk Telekom'un, IP DSLAM adı verilen yeni nesil internet erişim cihazları sayesinde 20 megabitin üstünde bir hızla internet bağlantısının yanı sıra canlı sayısal TV yayını (Broadcast TV), isteğe bağlı içerik teslimi (Video on Demand), IP telefon ve yüksek kalitede video konferans gibi hizmetleri sunabileceği kaydedildi. Türk Telekom'un, söz konusu yatırımda Alcatel-Lucent, Huawei, Meteksan Sistem ve ZTE Corporation ile işbirliği yaptığı, bir süre önce düzenlenen imza töreniyle erişim altyapısı yenileme çalışmalarına başlandığı belirtildi. Açıklamada, yeni nesil internet erişim cihazları olarak bilinen IP DSLAM ile erişimin IP üstüne yoğunlaşacağı, üçlü oyun olarak tanımlanan bir sistem kapsamında ses, veri ve görüntü bir araya gelerek tek bir kanaldan iletilmeye başlanacağı ve multimedya içeriği ile zenginleşen iletişim imkanlarının kişiye özel iletişimle farklılaştığı ifade edildi. Ses, veri ve görüntünün üçlü oyun (Triple Play) adı altında birleşmesiyle, internet üstünden TV yayınlarının mümkün olması (IPTV), istenen anda istenen video içeriğine internet üstünden ulaşılması (Video on Demand), internet üstünden telefon konuşmalarının yapılmasının (VoIP) sağlanacağı belirtildi. Yeni IP teknolojilerinin yeni nesil ağlar (NGN), üçüncü kuşak mobil haberleşme hizmetleri ve IPTV taşıyıcı ağı için sağlam bir temel sağladığı, geleneksel DSL teknolojilerinin kısıtlarını ortadan kaldırdığı kaydedildi. Açıklamada, konuya ilişkin bir değerlendirme yapan Türk Telekom Genel Müdür Yardımcısı Celalettin Dinçer, IP DSLAM teknolojileri sayesinde ADSL2 ve VDSL2 gibi saniyede 20 megabitin üstünde geniş bant internet teknolojilerinin kullanıcılar tarafından kullanılmaya başlanacağını ifade ederek, ''Kullanıcı tarafında büyük bir çoğunlukla yatırım yapmayı gerektirmeyen bu sistemler sayesinde farklı hizmetler sunulabilecek'' dedi. 
Yazan  :   webmaster                 Tarih  :   6.09.2007   
Kaynak  :   internethaber.com                 Okunma  :   1671
EDİTÖRDEN
Skype 6.6.73.106
İNDİR

kype, dünyanın her yerindeki Skype kullanıcıları ile ücretsiz olarak sesli ve görüntülü görüşme yapmanızı ya da anlık mesajlaşmanızı sağlayan bir program. Skype ile aynı zamanda internet bağlantısı ve Skype hesabı olmayan kişileri uygun fiyat tarifeleriyle sabit ve cep telefonlarına arama yapmanızı ya da aynı koşullarda SMS göndermenizi de sağlar. Tablet bilgisayarlardan akıllı televizyonlara kadar birçok platformu destekleyen Skype programı her geçen gün aktif kullanıcı sayısını artırmaktadır. Skype’tan Skype’a Dünyanın neresinde olursa olsun, Skype'taki herkesle ücretsiz konuşun! Telefonlar ve cep telefonları Tüm dünyadaki cep telefonları ve sabit hatlara, Skype Kontörü ile çok uygun fiyatlara ya da abonelikle daha da ucuza çağrı yapın. Konferans çağrısı İster ofislerinden ister cep telefonlarından, iş irtibatlarınızı ve meslektaşlarınızı tek bir çağrıda bir araya getirin. Skype To Go numarası Skype'ta oturum açmak zorunda kalmadan cep telefonunuz veya sabit hattınızdan düşük maliyetli uluslararası çağrılar yapın. Çevrimiçi numara (Ücretli ve Bazı Ülkelerde Geçerli) Bir Çevrimiçi Numara herkesin cep telefonlarından veya sabit hatlarından çağrı yapabildiği ve
 * Tüm Seçimler :  * Lisans : Ücretsiz  * Eklenme : 17.07.2013  * Download : 1231
.:: www.indirkullan.com ::.
Sayfa Ba?yna Git


Bu Site en iyi ve 1024 x 768 ile Görüntülenir.
E-mail: info@indirkullan.com
Program indirmenin en kolay yolu indirkullandan geçer. Program download merkezi, download arşivi, program arşivi.
En güncel ve en yeni programları indirkullandan ücretsiz bir şekilde download edebilirsiniz.
Netteki program arşiv iniz. msn in en yeni versyonunu download edebilirsiniz.